Relatietherapie

Relatie is geen werkwoord, maar het zou het zo kunnen zijn. In relatietherapie ga je als partners samen in therapie om aan jullie relatie te werken. Tijdens de therapie leer je jezelf en de ander beter kennen.

Relatietherapie is helpend voor partners die in patronen terecht zijn gekomen die ervoor zorgen dat een gezonde relatie met elkaar hebben niet meer vanzelfsprekend is.

Het kan ook helpend zijn wanneer er geen problemen zijn, maar je elkaar juist beter wil leren kennen. Bijvoorbeeld wanneer je relatie net begonnen is en je van te voren goed met elkaar wil communiceren, of wanneer je slechte ervaringen in het verleden hebt opgedaan en je deze nu wilt voorkomen.

 

 

 

Wist je dat ♥

FamilieZIJN - vraagteken - wist je dat - relatietherapie

♥ Negatieve spiralen in de communicatie doorbroken kunnen worden?

♥ Relatieproblemen allerlei verschillende oorzaken kunnen hebben? 

♥ Het niet aanpakken van deze problemen leidt tot stagnatie in ontwikkeling en kunnen andere bijkomende problemen geven zoals stress of zelfs lichamelijk ziek zijn.

♥ Je eigen achtergrond een grote rol speelt in hoe je nu je leven vorm geeft?

♥ Iedere fase in je leven – zoals verhuizen, kinderen krijgen, ziek worden – zijn eigen uitdagingen kent en dit ontwikkeling kan stagneren als je hier niet op de juiste manier mee omgaat?

♥ Je problemen van vroeger in het hier-en-nu kan oplossen?

 

Tarief relatietherapie

Klik hieronder om doorverwezen te worden naar het tarief voor relatietherapie. Relatietherapie wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Is relatietherapie wat voor ons?

Ben je benieuwd of relatietherapie wat voor jullie situatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact op om te kijken of familieZIJN wat voor jullie kan betekenen.